Rabbanaa aatinaa fiddun-yaa hasanah, wa fil aakhirati hasanah, wa qinaa 'adzaabannaar.

Ya Tuhan kami, berilah kepada kami kebaikan di dunia ini dan kebaikan di akhirat, serta lindungilah kami dari siksa api neraka". (QS. Al-Baqarah [2]:201)
Tuesday, May 11, 2010

Al-Kisah Jejari Kentang Spesel Saudi...

Salam...

hi korang! aku pasti ada yang pernah dengo berkenaan keraguan status halal pada produk jejari kentang jenama saudi pada bulan mac lepas. Aku harinie ader terbace email pasal perkara tue Kat inbox aku yang di kirimkan oleh membe opisku. Jom kita usya isi kandungan email tersebut..

BERHATI2 LAH SEMASA MEMBELI...

Untuk pengetahuan semua.. Ber hati² sebelum membeli..

ADUAN PENGGUNA-JABATAN BARU?-Dikemaskini pada 11 Mac 2010EJAAN YANG TERTERA PADA LOGO INI : JARATAN KEMA HJAN ISLAM MALAYSIA ISL AMC DEVELOPMANY DEPAKTMANT OF MALAYSIAMENGIKUT KENYATAAN PENGURUSAN CARREFOUR KEPADA PEGAWAI PERHUBUNGAN & KOMUNIKASI PPIM, PN ROSNANI PAGI INI,MEREKA AKAN MENARIK PENJUALAN PRODUK MEREKA DI CAWANGAN-CAWANGAN MEREKA BAGI MENGHORMATI PENGGUNA DI MALAYSIA.

GAMBAR-GAMBAR SEKITAR TINJAUAN PPIM,PENGADU DAN PIHAK MEDIA DI CARREFOUR KOTA DAMANSARA PADA 11 MAC 2010. (PERNAH KELUAR BULETIN UTAMA DAN 999)P/s: diminta pengguna Islam lebih berhati2 coz ramai yang mengambil kesempatan menggunakan nama ala2 islamik untuk melariskan produk yerorang.. Busuk punye orang!

Wallahualam....

No comments:

Post a Comment