Rabbanaa aatinaa fiddun-yaa hasanah, wa fil aakhirati hasanah, wa qinaa 'adzaabannaar.

Ya Tuhan kami, berilah kepada kami kebaikan di dunia ini dan kebaikan di akhirat, serta lindungilah kami dari siksa api neraka". (QS. Al-Baqarah [2]:201)
Friday, January 6, 2012

Bila Perangai Kaum Nabi Luth Kembali!!!!!

Salam...

Samada kita sedari atau tidak, gejala terlaknat ini sebenarnya sedang berkembang secara terancang di bumi Malaysia. Keadaannya semakin membimbangkan apabila tumbuhnya kelab-kelab gay dan juga lesbian yang melata seumpama cendawan selepas musim hujan.
Jika kita perhatikan kepada kandungan kisah yang tersebut di dalam Al-Quran, Allah telah menyatakan tentang kehancuran yang diberikan terhadap Kaum Nabi Lut yang mengamalkan seks sejenis ini.

Firman Allah;
“Kaum Nabi Lut telah mendustakan peringatan dan amaran. Sesungguhnya Kami telah menghantarkan kepada mereka angin ribut yang menghujani mereka dengan batu kecuali keluarga Nabi Lut. Kami selamatkan mereka (dengan menyuruh mereka keluar dari situ) pada waktu jauh malam sebagai limpah kurnia dari kami. Demikianlah Kami membalas orang-orang yang bersyukur. Dan sesungguhnya Nabi Lut telah memberi amaran kepada mereka mengenai azab seksa kam tetapi mereka tetap mendustakan amaran-amaran itu” (Surah Al-Qamar : 33-36)
Dengan amalan seks sejenis yang dilakukan oleh kaum Lut itu menyebabkan Allah SWT telah menghancurkan mereka dengan menterbalikkan negara mereka lalu dihujankannya sehinggakan negara itu bertukar menjadi laut.
Jelas betapa hancurnya kaum Nabi Lut disebabkan pengamalan seks terkutuk yang diamalkan oleh mereka. Kehancuran yang sama juga tidak mustahil boleh menimpa bumi Malaysia sekiranya pengamalan seks terkutuk ini tidak dibenteras oleh ibu-bapa, guru-guru, para ilmuan, penguat kuasa undang-undang & agama dan kerajaan.
• Bagi mereka yang terlibat, bertaubatlah dan kembalilah ke pangkal jalan yang diredhai Allah swt.
• Kepada para ibu-bapa, jagalah pembesaran & pergaulan anak-anak anda.
• Buat para pendidik, perhatikan perkembangan semasa anak-anak didik anda.
• Kepada para VIP, janganlah sekali-kali anda melindungi amalan terkutuk golongan ini.
• Bagi pengamal media, janganlah hendaknya anda terbabit menyebar-luaskan agenda jahiliyah yang semakin subur ini.
• Kepada para ulama dan ilmuan, marilah bersama berganding bahu membimbing dan perbetulkan masyarakat yang dicintai.
• Kepada NGO dan badan Islam, kita tidak punyai banyak masa untuk menangguhkan pertemuan, perbincangan dan kerjasama bagi membangunkan kembali umat yang disayangi ini.
• Kepada pihak kerajaan, dengarlah keluhan ini dan urusan selanjutkan kami serahkan kepada anda yang telah dipertanggung-jawabkan.
Ya Allah selamatkan kami dari malapetaka kejahilan umat ini….

By: Dr Zainur Rashid Zainuddin

mmm aku pun naik takut dengan ketaksuban manusia skang nie... buat dosa seolah2 tak takut balasan Allah... penghujung bulan 2011 haritue kita di dedahkan dengan satu lagi perbuatan keji oleh anak melayu.. berkahwin dengan kaum sejenis... nauzubillah....Wahai Arif Alfian Rosli!!!!! dan pengikut2 kaum Nabi Luth yang dilaknati Allah...kembalilah ke Jalan yang Diredai... masih belum terlambat utk bertaubat sebelum Allah menurunkan bala kepada kita semua... Ingatlah bahawa hari pembalasan adalah pasti kerana itulah Janji Dari Allah... Allahuakhbar!!!!

2 comments:

  1. mmg takut tgk..sentiasa doa agar dijauhkan zuriat keturunan ku dari perkara2 mungkar begini...

    ReplyDelete